luni, 20 mai 2013

Tiramisu cu capsuni

Ceva rapid, de asta aveam nevoie. Si nu-i deloc rau ce a iesit.



Ingrediente
- 250 g mascarpone
- 250 ml frisca vegetala
- 500 g capsuni
- 200 g (2 folii) piscoturi

Intr-un vas dreptungiular se aseaza un strat de piscoturi peste care se toarna jumatate din catitatea de capsuni (zdrobiti bine in blender). 
Frisca se bate bine, mai intai singura, apoi se adauga mascarponele si se mai mixeaza putin, pentru o buna omogenizare. O turnam peste stratul de piscoturi, niveleam cat mai bine si asezam inca un strat de piscoturi. terminam cu restul de capsuni zdrobiti care vor insiropa bine stratul de deasupra.
Se acopera si se lasa la rece cel putin doua ore, apoi se poate servi ca atare sau cu adaos de casuni intregi. Nu are nevoie deloc de zahar deoarece sunt dulci atat piscoturile cat si frisca vegetala.



Bun, bun si foarte rapid!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu