Ingrediente
- 5 pulpe de pui dezosate
- 3 gutui
- 6 linguri ulei
- 4 linguri de zahar
- 100 ml apa
- zeama de la o jumatate de lamaie
- sare, piper
Se spala bine gutuile si de taie feliute - daca va iese, (ale mele erau atat de bio incat pentru a indeparta "chiriasii" a trebuit sa le tai cubulete), apoi se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida.
Intr-un vas termorezistent se pune uleiul, apoi gutuile peste care se presara zaharul. Asezam peste ele pulpele sarate si piperate dupa gust, turnam apa, acoperim vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu si-l dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 70 de minute.
Dupa 40 de minute, intoarcem carnea pe partea cealalta (pentru o aroma mai profunda) si lasam vasul neacoperit pana se rumeneste (inca o jumatate de ora).
Delicios.
Dupa 40 de minute, intoarcem carnea pe partea cealalta (pentru o aroma mai profunda) si lasam vasul neacoperit pana se rumeneste (inca o jumatate de ora).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu