miercuri, 11 aprilie 2012

Pulpe de pui in crusta de cascaval

Aveam niste pulpe de pui dezosate si m-am gandit sa incerc reteta aceasta (care de regula presupune piept de pui). Opinia generala a fost ca merge foarte bine si cu pulpe. 




Ingrediente:
- 0,5 kg pulpe de pui dezosate
- 100 g cascaval ras
- 50 g pesmet
- 2 oua
- 100 g faina
- sare, piper

Se taie pulpele in fasiute mai mici pentru a se patrunde mai bine. Eu le-am taiat cam in trei bucati pe fiecare deoarece erau mai micute. Pulpele mari pot fi taiate cel putin in patru astfel incat sa obtinem bucati mai subtiri.
Se dau bucatile de pulpa prin faina, apoi prin ouale batute bine cu sare si piper, dupa aceea prin cascavalul amestecat cu pesmet.


Se  aseaza in tava pe foaia de silicon sau pe hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade (foc mare) pentru 20 de minute, pana se rumenesc frumos pe deasupra.


Noi le-am servit alaturi de o salata de varza proaspata cu leurda (in poza se vede doar leurda - pentru cei care inca nu o cunosc are gustul frunzelor de usturoi, dar o textura mult mai fina).


Usor, sanatos...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu