marți, 4 iunie 2013

Triunghiuri cu brie si struguri

O idee de aperitiv inspirata de pe culinar.ro, care merge la fel de bine si ca o gustare sau o cina usoara. Acolo erau banuti cu camembert. Din motive practice la mine s-au transformat in trunghiuri. Cu brie  deoarece imi plac mai mult asa decat cu camembert. 

Ingrediente
- paine toast de secara
- unt 65% grasime
- branza brie (sau camembert)
- struguri negri sau rosii
- boia dulce

Se ung cu unt feliile de paine pe o parte apoi se lipesc cate doua astfel incat sa ramana o parte unsa cu unt deasupra. Se taie pe diagonala si se adauga pe fiecare trunghi de paine cate un trunghi de brie apoi se pudreaza usor cu boia. Se prinde cu o scobitoare cate o boaba de strugure deasupra si... gata.

Am obtinut un aperitiv, gustare, mic dejun, cum considera fiecare ca se potriveste pentru un anume moment. Poze nu am reusit sa fac multe insa cred ca e sugestiva cea facuta pe parcursul celor 5 minute de punere in opera.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu